ACHTUNG: Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden. Es ist daher keine Anmeldung mehr möglich!

Skitouring-Course taught in English

For ski mountaineers
Mehrlhütte - Nockberge
Mi 13.02.2019 - So 17.02.2019

Buchungscode: n190020

Course taught in English language!

Programm: Planning of tours, recognize avalanche-terrain, everything about rescuing from avalanches - most during the 4 days outside!! Evenings with some theory and planning of the next day!

---> Skitouren- und Skitechnikkurse

Requirements: ST2, K1-2, some experience in ski mountaineering and off-piste skiing
---> Erläuterung zu Anforderungskürzel
Infoabend:
Mo. 04.02.2019 18:00
preliminary meeting for planning and organization
Mo. 04.02.2019 18:00
preliminary meeting for planning and organization
Fr. 25.01.2019
Until the 11th January you may only enrol for the course if you are member of the alpineclubvienna.org!
Equipment: Participants need skitouring skis, they are NOT included in the costs!
Max. Gruppengröße:

What you get for the costs:

Leader fee, Presentations, additional Material, including lending fees for VS, Shovel and Probe.